Snart bär det iväg!

Nu har vi lämnat in vår katt Assar på SAS Cargo. Han har försetts med mat samt två behållare med is ur vilka han kan dricka vatten under resan. Vi har också instruerats att tejpa matpåsar utanpå buren och på den finns också skrivna föreskrifter om hur ofta han ska ha ny mat. Flygplanspersonalen går ner till lastrummet och matar honom under resan. Hon som hade om hanteringen av Assar sa att hon ofta skickar katter ända till Australien och att det brukar gå bara bra. Det hördes ju förtröstansfullt så vi får hoppas och tro att allt ska gå bra.
Nu sitter vi i loungen på Arlanda och har smort kråset samt läst lite tidningar. Ett mycket behagligt sätt att fördriva tiden fram tills det är dags att gå ombord. Sedan ska vi bara luta oss tillbaka och njuta av all service och allt gott som bjuds. Ska bli riktigt spännande att få åka första klass. Det blir första gången för min del (och förmodligen sista också...). Jag återkommer när vi kommit på plats hemma i Rawai.

Kommentarer
Postat av: Annika

Hej och välkomna till Rawai. Vi hoppas också att Assar fick en skön flyktur liksom ni era lyxputtar!Väntar med spänning på vidare rapporter via bloggen.

2010-05-17 @ 21:07:23
URL: http://annikathailand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0