Ännu en varm dag.

I natt vaknade vi vid halv-fyratiden av ett mycket kraftigt åskväder. Då vi glömt att dra ur sladden till DVD:n och TV:n sprang S upp och drog ur sladdarna. Sedan regnade det i ca en timme och det var inte något vanligt regn utan ett skyfall som riktigt dånade mot taket. I morse när vi gick upp vid åtta-tiden lyste solen som om ingenting hade hänt och vi har haft ännu en mycket varm dag. Vår granne Kent har varit över till oss med några orkidéer som han har skött om under tiden vi varit härifrån och det blev kaffe, mackor och lite nyheter från byn.
I morgon ska vi åka in till stan igen. En av våra palmer, en s.k. bottlepalm eller champagnepalm, hade blivit angripen av någon sjukdom när vi var här i julas och den har inte repat sig. Vi ska också till ett företag som heter Kaindl. Det är ett österrikiskt företag som säljer olika typer av trägolv. Vi planerar ju att ta bort sandstensplattorna på pooldäcket och ersätta dem med ett däck i trä, förmodligen teak. Det finns emellertid även andra träslag som kan komma i fråga så det ska bli intressant att kolla runt lite.
***
Ja, idag är det ju fredag så jag önskar er alla ett riktigt skönt fredagsmys!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Och jag är inte ett dugg avundsjuk, det är kul att jobba! Fast nu åker vi ju om en vecka så jag skall inte klaga, hoppas att lottvinsten ligger och väntar när vi kommer hem.... :-)

2010-05-21 @ 17:21:26
Postat av: britten sa

det verkar dra i hop sig här också nu när det drar sig mot natta...Va fint det ska bli med erat trägolv tror jag....Får väl önska er en trevlig pingt nu...det är nu man ska ryckas hän du vet

2010-05-21 @ 22:40:43
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Annika

Det låter så där Thailandsmysigt som vi vill ha det...

2010-05-23 @ 01:57:13
URL: http://annikathailand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0