En skön söndag vid stranden

Monsunperioden till trots så har vi torrt skönt väder och regnet ser vi inte mycket av. Efter en lång frukost på terassen, med veckans färska exemplar av Phuket Gazette, åkte vi ner till stranden. Solen sken och det blåste friskt och svalkande från havet. Det var verkligen skönt, även om de höga vågorna gör att det råder badförbud. Det är alltid några dumdristiga personer som trotsar badförbudet, så även idag. Badvakterna rycker ut ibland och försöker få personerna att gå upp ur vattnet, oftast utan större framgång.
Efter att vi kommit tillbaka från stranden har jag vattnat och fixat i trädgården ett tag och ska nu ta mig an söndagsmiddagen som idag blir pasta med tigerräkor och bläckfisk i en sås av grädde och vitt vin. Ska bli gott tror och hoppas jag!
Ha en skön avslutning på helgen!

Kommentarer
Postat av: Annika

Vilken härlig dag det låter som och smaklig måltid!

2010-08-29 @ 14:14:34
URL: http://annikathailand.blogg.se/
Postat av: Britten sa

Vi har oxå haft en härlig dag ....men inte lika härlig som eran....men allt är relativt.....middan lät mums ( som vanligt ) när du gör mat.



Kram

2010-08-30 @ 00:12:05
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Lotta

Tänk att man inte är mer rädd om livet än så. Konstigt, det är ju rätt kul att leva ändå.... Maten låter god, det smakade säkert utmärkt. Själva körde vi med kyckling i kokosmjölk med stor klick grön currypasta, vitlök, chili, sugarsnaps och squasch. Det smakade inte dumt det heller...

2010-08-30 @ 08:40:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0