Exakt en månad innan vi lyfter! Måtte askan vika hädan innan dess - peppar, peppar... Bilden tagen vid en av våra "flightspotting-utflykter" till Arlanda.


Kommentarer
Postat av: Lotta

En månad bara, det är inte klokt vad tiden går fort fast ändå långsamt. Jag tror du förstår vad jag menar. Och tänk, ni skall stanna, inte åka till Sverige på jättelänge, måste kännas underbart!

2010-04-17 @ 12:27:44
Postat av: Christer

Lotta: Ja du, visst känns det underbart! Som jag skrev så hoppas vi nu att vulkanen lugnar ner sig och att åtminstone vindarna blåser åt ett annat håll den 17 maj så att vi kommer iväg. Har t.o.m. börjat kolla på ev. andra färdvägar. Det är ju inte så lätt att ta sig till Thailand annat än med flyg. Åka med något rederis fraktfartyg kan man nog göra, men det kostar uppemot 100 Euro per dygn och tar ca 6 veckor, så det är ju inte något alternativ. Ett mer realistiskt alternativ är att åka transsibiriska järnvägen till Kina och flyg därifrån. Men vi hoppas naturligtvis att vi ska kunna flyga iväg som planerat.

2010-04-17 @ 22:23:18
URL: http://thailandscherloff.blogg.set
Postat av: Lena

Hej hittade till din blogg då jag satt och sökte på Phuket och andras bloggar. har själv en lägenhet på Scandinavian Lagoon Recidence i Chalong. Du har skrivit om thai lektioner som du är positiv om och jag tror mig ha uppfattat att du finns i Stockholmsstrakten. Rätt? Kan du tipsa om er lärare och din grupp? Har försökt tidigare men inte hittat rätt lärare för mig.

Vänligen Lena

2010-04-22 @ 23:02:16
Postat av: Johnvera

Just found this site and will find it a great use as I collect Sask. postmarks and need to find the location on a map to fit into my pages. Will pass this site onto other collectors who will find it very useful.

2010-12-21 @ 14:19:18
URL: http://johnvera.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0