En skön dag, igen...

Idag har vi sökte reda på en strand som inte så många känner till. Jag hade inte hört talas om den förrän i fjol då en tjej i Stockholm berättade att hon och hennes pojkvän brukade åka till den här stranden när de ville ha lugn och ro. Stranden ligger ca 3 km från vårt hus, så det tar bara 10 minuter att åka dit. På stranden finns det några solstolar samt ett litet stånd där en tant säljer öl, läsk, vatten och chips. Det är även hon som hyr ut solstolarna. Idag hade vi inte med några badkläder, men vi kommer snart att återvända med badgrejer, var sin deckare samt goda mackor och en termos med kaffe. En riktig pärla till strand om man vill slippa envisa försäljare, pratglada turister, vattenskotrar etc.
*****

Vädret är kanonfint med sol och åter sol och i övrigt så är allting bara bra också. Hoppas att ni har det bra i Svedala också och att sommarvärmen fortsätter länge till!

Kommentarer
Postat av: britten

Underbara bilder..det är precis så vi vill ha det när vi åker och det är till sådana stränder vi drar oss undan när vi är på " våran " ö..har man bil är det lätt att hitta...

Vi har precis kommit hem från ett dygn ute i Stockholms underbara skärgård där solen fullkomligt flödat...



Ha det fortsatt gott ..hälsa

2010-07-06 @ 16:38:40
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vad härligt! Låter som en strand för Bosse och mig. Ensamt och tyst, bara vågornas brus, en verklig lisa för själen!

Än så länge håller värmen i sig men det har varit mulet. De lovar sol i morgon igen och det är tur för vi har blivit utbjudna på mat och båttur då...

2010-07-06 @ 17:20:22
Postat av: Annika

Lugna stränder utan en massa stökiga människor är underbart, det har vi gott om hos oss i HY. Kul att ni hittat en strandpärla som ni kan trivas och som ni snabbt kan åka till. Vilken lycka att ni äntligen skaffade MC så ni kan upptäcka lite andra ställen på egen "hand".

2010-07-07 @ 22:07:48
URL: http://annikathailand.blogg.se/
Postat av: Gudrun

Vilken pärla ni hittat, dit måste vi bege oss..

2010-07-08 @ 19:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0