Varmt och skönt, inte vill vi åka tillbaka till Sverige inte - samt: Dagens i-landsproblem i ett u-land är löst!

Ja, här har vi det så fantastiskt skönt att vi inte för en sekund vill tänka på att åka tillbaka till Sverige. Vi har några få dagar kvar och vi försöker utnyttja varje sekund, även om det fortfarande är sommar i Sverige så kan det inte mäta sig med hur vi har det här. Idag har vi förresten hoppat jämfota av glädje, för vi fick tillbaka vår tvättmaskin från verkstaden. Det var elektroniken som krånglade och vi har varit utan tvättmaskin i närmare två veckor. Visserligen har vi ju ombyten av allt, men så småningom så växer högarna av handdukar, lakan m.m. När dagarna gick och vi inte fick maskinen tillbaka, mailade vi till Siemens huvudkontor i Bangkok och fick då veta att den del som skulle bytas ut inte fanns i Thailand, utan fick beställas från Siemens i Tyskland. Vi svarade tillbaka att det var mycket tråkigt eftersom vi behövde vår tvättmakin. Vi fick då till svar att de bad om ursäkt för omaket och att vi dels skulle få 15 % rabatt på reservdelen, dels hade de ordnat så att delen skickades från Tyskland med budfirman DHL, allt för att det hela skulle gå snabbare. Mycket god service tycker vi,

Så nu på eftermiddagen har de varit storbyk och det känns skönt att få allt tvättat och fräscht innan vi ska åka härifrån på söndag. Vi tar ju inte längre med oss kläder, sängkläder etc. från Sverige utan det lämnas ju kvar i huset när vi åker tillbaka.

I morgon är det fredag, en tröst för alla som jobbar, men för oss betyder det en dag närmare tillbakaresan. Tiden går fort när man har trevligt, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Skynda er inte tillbaka, i morse var det 15 grader. Det har väl varit sådär den här sommaren tycker jag. Mycket blåst och inga riktigt härliga temperaturer mer än de två veckorna efter vi kom hem från Thailand efter midsommar. Aldrig riktigt klarblå himmel en hel dag.... Ta med er sol och värme, det gjorde ju vi. För det måste ju vara rättvist eller hur?

2009-07-31 @ 08:24:14
Postat av: britten

Hej vän !



I 3 dagar nu så har solen strålat från en klar himmel och sjön legat blank som ett nybonat golv, ute påsjön har man hört baranskrik från den badflotte som annakarins barn leker på...det har varit som en sommar när vi var små....enligt rapporter så kommer att aug att bli den bästa sommarmånaden så jag tror du kan få det fint hemma också när du kommer , men det är klart det går ju inte jämföra...jo det är mammas goda jordgubbar som växewr i landet lite förnyade, och joo vi hade en fantastisk dag i går med helt underbart väder och turistvägen var grymt vacker....och mor mådde hyfsat bra, men det börjar ju bli jobbigt nu.....ha fina stunder nu innan ni åker hem och stor kram så ses vi när ni är hemma.

2009-07-31 @ 08:38:21
URL: http://pyrobritt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0