Planerandet fortsätter...

I tanken så är sandstenen redan borttagen från pooldäcket och ersatt med ett teakdäck (odlad teak enligt certifikat från leverantören). Vi väljer att lita på den uppgiften eftersom det verkar vara ett etablerat och seriöst företag. Men 100 % säker kan man ju förstås aldrig vara på någonting här i livet.

När teakdäcket är på plats planerar vi att skaffa lounge-möbler i s.k. konstrotting. Jag har aldrig gillat plastmöbler men konstrottingen känns mycket behaglig och har inte den där plastiga känslan. Dessutom är det ju enda alternativet om man vill ha möbler i den stilen. Att utsätta vanliga rottingmöbler för sol, vind och regn skulle ju inte fungera. Har surfat runt lite bland möbelsajterna och det finns mycket fint att välja mellan. Nu vet jag inte vilka leverantörer som finns representerade på Phuket, men rent generellt så finns det ju en uppsjö av fina inrednings- och möbelaffärer där så det ska nog inte bli några problem att hitta något i vår smak. Vi har tänkt oss något i stil med de möbler man kan se på bilden här nedanför. Dock en mindre grupp då vårt pooldäck inte är så jättestort.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Håller fullständigt med, konstrottingen är jättesnygg och att ha möbler som måste flyttas när nästa regn kommer är ju liksom inta att tänka på. Snyggast är ju vita dynor (tycker jag) men det är ju rackarns känsligt. Samtidigt vill man ju inte har något som genast blir blekt... Vidare rapport om möblerna när de är inköpta emotses!...:-)

2010-03-30 @ 07:45:05
Postat av: Christer

Visst ska dynorna vara vita, Lotta. Det är snyggast och kulörta tyger skulle ju bli urblekta på en gång. Man får väl hoppas att man kan ta av tyget och tvätta det när de blir lite solkiga. Ska rapportera när de är inköpta.

2010-03-30 @ 22:38:04
URL: http://thailandscherloff.blogg.se/
Postat av: Annika

Det kommer att bli jättefint. Konstrotting finns i vart fall i HY när det gäller matbord och stolar så det bör även finnas soffor etc. Vita dynor är fint men kanske inte så fräscht när solkräm etc. gjort sitt.

2010-04-02 @ 07:04:58
URL: http://annikathailand.blogg.se/
Postat av: Lena

Tipsar om Inter Craft som har allt... om du inte redan hittat dit. East Chofa road efter genvägen mot Patong.

2010-04-22 @ 23:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0