Utan Internet igen...

Sedan i morse ar vi pa nytt utan Internet. Den har gangen fungerar var fasta telefonlinje men vart ADSL ar utslaget. Var granne, byggherren Dieter, har varit in till TOT:s kontor i stan idag for att klaga och fraga vad som star pa. Han ar namligen ocksa utan Internet nu. Tydligen ar det ett mer generellt fel den har gangen med manga hushall som star utan Internet. Nar det ska vara fixat vet ingen. Dieter ska kontakta TOT i morgon igen.

Vi ska nu ta kontakt med en annan leverantor for att kanske byta. Det tokiga ar att vi har en bindningstid pa 12 manader hos TOT och den tiden loper pa till nasta sommar. Men fortsatter det sa har sa ska vi forsoka att bryta kontraktet i fortid, annars far vi val ha tva abonnemang fram tills sommaren. Det ena fungerar ju for det mesta inte i alla fall.

Idag har vi haft annu en solig och fin dag men nu pa eftermiddagen sa tornar molnen upp sig ute till havs. Det ser ut att bli askskurar till natten. Bra det, for da slipper jag vattna grasmattan. I morgon skiner solen sakerligen igen skulle jag tro.

Ha en fortsatt bra torsdag, och betank att det ar fredag i morgon!

Kommentarer
Postat av: Britten sa

nääää nu blir man ju galen på dom...Miii sa också just att dom bode nog byta....åska regn på natten det är ju perfekt det ...Kram

2010-12-09 @ 11:35:14
Postat av: Inger

Vilket Paradis ni bor i. Trevligt att få se.. Britten har pratat så varmt kring detta...

Vad bra att ni kunde ta med missen på planet. Tänk vad de kan iaf. Ens husdjur är en ju så kära.

Ha det så fint i ert paradis.

God Jul önskar Inger

2010-12-12 @ 22:47:04
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Lotta

Inte kul att vara utan internet. Själva är vi utan dator för tillfället då vår kraschade i torsdags...

2010-12-13 @ 11:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0