Nytt år, nya möjligheter!

Tänk vad fort tiden går, det känns som att det var för ett par månader sedan som vi kom ner hit till Phuket, men i själva verket så är det mer än sju månader sedan. Men - som man brukar säga - tiden GÅR fort när man har trevligt! För trevligt har vi haft det, det har faktiskt varit den bästa tiden i mitt liv, så här långt.


I morse när vi steg upp hade våra thailändska grannar Chang och Påån ställt ett fat med pannkakor på bordet på vår terass. Varje pannkaka var inrullad i vitt papper och mellan pannkakorna var det socker. Vi har fått sådana pannkakor vid ett tidigare tillfälle och de är mycket goda. De är avsedda att ätas till en kopp kaffe, så det kommer att bli vårt eftermiddagsfika idag. Bredvid fatet med pannkakor låg även ett fint nyårskort där Chang och Påån skrivit en så fin nyårshälsning till oss så att vi blev riktigt rörda. Det känns gott att ha sådana vänner som sina närmaste grannar!


Jag vill passa på att önska er alla ett gott slut och ett ännu godare nytt år! Vi hinner ju prova på det nya året sex timmar innan er, men å andra sidan så kommer ju det nya året att ta slut sex timmar tidigare för oss vid nästa nyårsafton...

Kommentarer
Postat av: Britten

Underbart !

2011-01-01 @ 10:52:29
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Annika

Men vad trevligt med sådana grannar. Dem ska man vara rädd om. God fortsättning på nya året!

2011-01-01 @ 16:53:17
URL: http://annikathailand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0