Idag har vi firat min livsväns födelsedag!

Idag fyllde S år. Han fyllde inte jämt och han firades inte med med presenter, men väl med en god middag. Jag åkte iväg till Villa Market i morse (Phukets svar på NK Livs) och inhandlade krabbklo-kött, creme fraiche, färsk dill, stenbitsrom, samt vitt bröd. Vidare till Wine Connection i Chalong för en flaska bubbel från sydafrika. Jag hade egentligen velat tillaga Toast Skagen, på kräftstjärtar, men sådana finns inte att få tag i här, så det en toast på krabba i stället. Det blev gott i alla fall, vilket ju är huvudsaken. Till efterrätt blev det god jordgubbsglass av ett Thailändskt premiummärke som heter Ete. Det ska egentligen vara två prickar ovanför E-et men det klarar jag inte av att skriva... Glassen är gjord på färsk vispgrädde och färska jordgubbar och smakade även den mycket, mycket gott.



I morgon bär det av till stan, i taxi denna gång. Vi ska bunkra upp med sodavatten, Coke Zero och kattsand bl.a. Det mesta klarar vi numera av att ta på våra MC, men stora flak med soda och andra skrymmande saker måste man ha bil för att kunna frakta hem.

Nu har måndagen övergått till tisdag och det är dags för några timmars välbehövlig sömn.
Ha det så skönt i höstmörkret!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Grattis, grattis till S i efterskott!

Om du är intresserad har du dubbelprickar på tangentbordet som du trycker på först, sedan på bokstaven... Ë, lätt som en plätt....

Vi har det bara jättelyxigt i HY, vi kan ringa eller besöka affären, sedan kör de hem utan extra kostnad, det är bara sååå härligt!

2010-09-30 @ 08:22:55
Postat av: Annika

Gratiis till S i efterskott och det var ju ingen dålig present med alla goda inhandlade läckerheter. Hoppas ni lät er väl smaka!

2010-09-30 @ 16:51:21
URL: http://annikathailand.blogg.se/
Postat av: Rulle

Hej



Grattis till S.

God mat som vanligt......



PCX:en är verkligen bra, glider upp i 100 kh/h i en viskning...

2010-10-01 @ 13:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0