Vi har det sååå bra!

Ja, vi stortrivs verkligen med tillvaron. Klockan behöver man oftast inte bry sig om utan man kan ta dagen som den kommer. Dagen börjar med en lång härlig frukost på terassen. Därefter brukar vi ta en långpromenad på ca en timme. Det borde bli längre än så, men det är så hett och fuktigt att man inte pallar med mer. Även utan ansträngning så är man genomblöt. Väl hemma igen blir det första man gör att kasta sig i poolen. Eftersom vattnet håller samma temperatur som luften (mätte idag och vattnet är 33 grader) så blir det väl inte någon egentlig svalka men det är skönt i alla fall och man slipper känna svetten rinna längs ryggen...
***

Efter doppet blir det en fika med kaffe eller Cola och en god bulle som S har bakat. Han är ju en riktig fena på det här med att baka bröd, både bullar och matbröd. Eftermiddagen fördriver vi med en spännande bok under palmernas skugga och jag håller alltid på i trädgården någon timme också. Vips så har klockan blivit fem och det är Happy Hour vid poolen! Ni förstår att vi inte lider någon nöd direkt.
***
I kväll blir det Tom Kha Gai-soppa (stark, syrlig soppa på cocosmjölk och kyckling) samt ris. Ska bli gott!
Ha det skönt i försommarsverige och njut av syrenerna, några sådana har vi inte här...

Kommentarer
Postat av: Stina

USCH vad HÄRLIGT allt låter. Förstår att ni har det underbart gott. Snart snart får jag också sätta min fot i paradiset, om än på andra sidan om er.



Ha det underbart.

/stina

2010-06-02 @ 14:52:26
URL: http://www.swethaiparadise.se
Postat av: Annika

Låter som en härlig tillvaro som ni är väl värda, känner mig smått avundsjuk!

2010-06-02 @ 21:40:42
URL: http://annikathailand.blogg.se/
Postat av: Rulle

Vad härligt det låter. Hur går det med mopparna då?



Mvh/R

2010-06-03 @ 20:16:05
Postat av: britten sa

Underbar läsning och jag blir glad och varm ...

2010-06-03 @ 22:04:06
Postat av: Lotta

Jag hoppar över syrenerna och tittar på vår bougainvilla i stället! Vi har det också gott i värmen men här behövs regn, HY är kruttorrt!

2010-06-04 @ 12:19:42
Postat av: Christer

Rulle: Vi var in till stan och kollade lite närmare igår. Vi har bestämt oss för Honda, mycket beroende på sittkomforten. Alternativet hade varit Yamaha Nuovo Elegance 2010 men vi tyckte att Honda PCX alt. Click gav något bättre sittkomfort. För min del blir det med största sannolikhet en PCX som kändes mycket komfortabel och rymlig (kan man säga så om en moppe, tro?)



Våra hjälmar är ju ute på en liten kryssning från Stockholm till Thailand och beräknas anlända hit omkring den 26 juni. Så tills dess ska våra moppar vara på plats har vi tänkt.



Till alla ni som kommenterat: Ha en riktigt skön försommarhelg!

2010-06-04 @ 16:02:34
URL: http://thailandscherloff.blogg.sett

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0