Vi är på plats och njuter av värmen och den goda maten

Vi kom ner till Phuket förra fredagen, den 27 mars. Resan ner gick bra, vi flög med Thai Airways via Bangkok. De har bra service, god mat och rymligare sittplatser än många andra reguljärbolag.

Den här gången var Staffans pappa Lasse med. Han har ju sett vårt hus på foton, men ville naturligtvis få komma ner och se vårt paradis med egna ögon. Ett foto kan ju aldrig riktigt visa hur det egentligen är och ser ut. Hans förväntningar har infriats och han och vi har haft en härlig vecka. Vi har åkt ut till fina, undanskymda stränder en del dagar, andra dagar har vi bara hållit oss vid poolen. Vi har också hunnit med en vända till stan där Lasse har provat ut nya glasögon. Glasen till glasögon kostar mindre än halva priset jämfört med hemma så man kan tjäna en rejäl hacka på att köpa dem här nere.

Idag ska vi in till stan igen för att hämta ut glasögonen. Vi ska samtidigt passa på att fylla på förrådet av mat och dryck samt äta en god skaldjurslunch vid en restaurang som ligger utanför stan. Det är ett ställe som vi ofta återvänder till. Restaurangen ligger på pålar vid vattnet och serverar bara fisk och skaldjur. Stället som heter Leam Hin (betyder stenudden) är obekant för de flesta turister vilket innebär att priserna ligger på en angenämnt låg nivå.

Om det inte blir så täta uppdateringar på bloggen så beror det på att vi endast har mobilt internet och uppkopplingen har varit ovanligt slö den här gången.

Jag önskar er alla en riktigt skön helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0