Två dagar kvar!

Två dagar kvar!

Vi åker på onsdag kl 14 från Arlanda och landar vid 6-tiden på morgonen i Bangkok. Klockan är då 12 på natten här hemma. Sedan avgår inrikesflyget till Phuket kl 8 och vi landar 9.20 på Phuket. Vår gode vän Ngjem har redan via SMS aviserat att han kommer att vänta på oss på flygplatsen. Det är skönt med privatchaufför! Dessutom har han en ny Toyota Wish, en sjusitsig van, som är mycket komfortabel och trevlig att åka i.

Jag har nu lärt mig från våra många tidigare resor att man gör bäst i att packa flera dagar i förväg. Lite opraktiskt förstås med två resväskor som tar upp plats i lägenheten, men mycket skönt att veta att det mesta av packningen är avklarad och väskorna påminner ju faktiskt om att något trevligt väntar! Det som nu återstår är lite godsaker som vår trevlige granne Kent beställt, som t ex matjessill, handbakat knäckebröd, god lagrad ost och Kalles kaviar. God ost tar vi förresten med till oss själva också. Thailändare äter inte ost (för övrigt nästan inga mejerivaror alls) och den importerade ost (oftast från Australien eller Tyskland) som finns att köpa i de stora mataffärerna är dubbelt så dyr som här hemma.

Nuförtiden packar vi inte några kläder, för vi har allt vi behöver av den varan i huset. Däremot har vi fortfarande lite prylar som vi ska ta med ner. Framöver kommer vi dock inte att behöva släpa med oss några resväskor alls, utan bara ett handbagage med en god bok etc. i.

Kommentarer
Postat av: Lotta Örjas

Visst är det härligt med eget, vi har ett pyttelitet i samma by som era vänner som kommer på besök. Hittade din blogg via Annikas. Annika själv har jag bara träffat ihop med Peter och Marita så hon kommer nog inte ihåg oss. Avundas er den egna poolen! Vi har ju tillgång till en med bubbelpool bredvid men det blir ju inte samma sak. Ha en underbar semester. Den 23 maj åker vi, det är alldeles för lång tid. Och gången därpå hoppas jag att vi skall kunna åka med bara handbagage, det känns lyxigt!

2008-03-18 @ 10:40:53
URL: http://www.orjas.travelblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0